Onze praktijk is aamngemeld bij ixorg – Mebident – Dordrecht

Onze praktijk is aamngemeld bij ixorg

Onze praktijk is aamngemeld bij ixorg

ixorg is hét nieuwe alternatief voor de kosten van mondzorg. U zet maandelijks geld opzij voor de kosten van de tandarts, mondhygiënist of orthodontist. En daarnaast heeft u de zekerheid van een 100% vergoeding van maximaal 10.000 euro bij een ongeval met gebitsschade wereldwijd. Bent u klant bij ixorg? Dan kunt u bij onze praktijk terecht.

Een uitstekend alternatief voor de aanvullende tandartsverzekering

In onze praktijk zien wij steeds meer patiënten die niet verzekerd zijn of overwegen hun aanvullende tandartsverzekering op te zeggen. De veel gehoorde klacht is dat er te veel premie wordt betaald ten opzichte van de ontvangen zorg. De aanvullende tandartsverzekering vergoedt over het algemeen een laag bedrag en lang niet alle behandelingen komen in aanmerking voor een vergoeding.

Sinds kort heeft u met ixorg een alternatieve keuze: een persoonlijk potje voor de mondzorgkosten met de zekerheid van een vergoeding tot maximaal 10.000 euro bij gebitsschade door ongevallen. U zet maandelijks een bedrag opzij, afhankelijk van de te verwachten kosten, en u betaalt alleen voor de werkelijk gemaakte kosten. En als u aan het einde van het jaar geld overhoudt, dan blijft dit van u. Dit geld kunt u gebruiken om toekomstige mondzorgkosten mee te betalen of kunt u uitwisselen met een ander gezinslid.

Kenmerken van ixorg

Is ixorg iets voor u? Vraag ernaar in onze praktijk of kijk op www.ixorg.nl voor meer informatie.