Afspraak – Mebident – Dordrecht

Afspraak

Afspraak

 

Afspraak maken

Bij Mebident werken wij alleen op afspraak. Bij een periodieke controle bekijken we de status van uw gebit en beoordelen of een extra behandeling noodzakelijk is.

Bellen voor een afspraak kan tijdens onze openingstijden.

 

Spoedbehandelingen

Spoedbehandelingen voeren we altijd op dezelfde dag uit, u kunt zich hiervoor alleen op de werkdag zelf aanmelden zodat wij kunnen zien waar wij u in kunnen plannen. Houdt u er hierbij rekening mee dat u naast of aan het eind van het reguliere spreekuur behandeld wordt en dat u dus mogelijk langer moet wachten. Tijdens de spoedbehandeling zullen wij zo veel mogelijk de oorzaak van de klacht behandelen of nemen we noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt.

In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij houden daarbij rekening met uw wensen en uw beschikbare tijd.

 

Afspraak afzeggen

U kunt enkel telefonisch een afspraak maken, wijzigen of annuleren. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens onze openingstijden .

U kunt uw afspraak tot 2 werkdagen vóór het moment van uw afspraak afzeggen.  Doet u dit later of alleen per e-mail dan kan het zo zijn dat we de voor u gereserveerde tijd in rekening brengen. Het tarief (C90) hiervoor kan oplopen tot de kosten van de geplande behandeling (de uitgespaarde verbruikskosten worden hierop in mindering gebracht).