Praktijkinformatie

De Praktijk

De Praktijk

De praktijk

In onze praktijk staat de aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. De praktijk is sinds 2005 gevestigd in Dordrecht. Recentelijk is de praktijk volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Wij voldoen aan de meest actuele (hygiëne-)protocollen, om u zo op een veilige en correcte manier de kwalitatief hoogwaardige zorg te leveren die u verdient.

Team

U kunt rekenen op de persoonlijke deskundigheid en ervaring binnen onze praktijk.  In onze praktijk heeft u te maken met een beperkt aantal medewerkers, waarvan twee vaste tandartsen: drs. W.M. Mebius en M.P. Mebius, MSc. Om een goede vertrouwensrelatie met u als patiënt op te bouwen, heeft u een vaste behandelaar. Natuurlijk kunt u uw eigen voorkeuren hierbij aangeven. Onze tandartsen verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. Enkel voor orthodontie en uitgebreid chirurgische verrichtingen zult u een verwijzing voor resp. de orthodontist of kaakchirurg ontvangen.

Lees hier meer over ons team.

 

Behandelingen

Om de door ons gewenste kwaliteit te kunnen leveren maken wij bij alle behandelingen gebruik van loepbrillen. Daarnaast staat ons een operatiemicroscoop tot beschikking voor de secure uitvoering van wortelkanaalbehandelingen.

Nieuw in onze praktijk is de intra-orale scanner waardoor wij vrijwel alle werkstukken zoals kronen, bruggen, knarsplaatjes, frames en plaatjes digitaal kunnen vervaardigen.

Zo hoeft u alleen nog in uitzonderlijke gevallen te “happen”.

 

Uw dossier inzien/meenemen

Indien u uw patiëntendossier wenst in te zien of een papieren kopie hiervan wenst dan kan dat altijd. Rekent u erop dat een papieren kopie van uw dossier €0,23 per pagina kost en dat u zich moet kunnen legitimeren. Ook moet u de gegevens persoonlijk op komen halen. Indien u het dossier van een familielid wilt ophalen, dient u een machtiging en tevens een kopie van het identiteitsbewijs van uw familielid mee te nemen. Wij kunnen i.v.m. de verscherpte privacy wetgeving geen gegevens of röntgenfoto’s e-mailen. Indien u toch de röntgenfoto’s digitaal nodig heeft, kunt u bij ons een USB-stick kopen, waar wij dan kosteloos voor u de foto’s op kunnen zetten (een eigen USB-stick kunnen wij op ons netwerk niet toelaten).

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.